Nieuw! Cadeaubon in de webshop

Nieuw! Cadeaubon in de webshop

De vriendschapssieraden van Memari geef je vaak cadeau

Omdat de vriendschapssieraden ook steunsieraden zijn en je deze meestal geeft als ondersteuning bij een rouwproces, verjaardag, feestdag of als huwelijkscadeau, hebben we nu ook een cadeaubon in de webshop. Er zijn verschillende sieraden die we verkopen en er wordt wel eens gezegd: ‘zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende wensen’.

Zilveren of gouden vriendschapssieraad?

Al snel kreeg ik de vraag van een koper welk sieraad hij het beste voor zijn vrouw kon kopen: een zilveren of toch een gouden sierlijk sieraad. Ik vroeg hem toen wel edelmetaal zijn vrouw het meest droeg aan sieraden. Zo maakte hij snel een keuze en heeft hij deze besteld.

Sierlijk, symbolisch of modern vriendschapssieraad?

Deze klant wist al welke vorm hij wilde kopen en geven. Omdat er verschillende vormen zijn, namelijk sierlijk, symbolisch en modern, is het niet altijd gemakkelijk om te bepalen met welk sieraad je vriend/vriendin, geliefde of familie het meest blij is.

Je kan bij ons een vriendschapssieraad ruilen binnen 14 dagen, maar je kan er ook voor kiezen om een cadeaubon te kopen en te geven. Je bepaalt natuurlijk zelf de waarde van deze bon. Door een cadeaubon te geven ben je ook duurzaam bezig, omdat het vriendschapssieraad niet teruggestuurd hoeft te worden als diegene tóch een andere vorm of materiaal wil ontvangen.

Klik hier om naar de pagina toe te gaan, waarop je de cadeaubon kan bestellen.